Liity jäseneksi

Emolan seuralla on käytössä sähköinen jäsenrekisteri Membookissa. Jäseneksi voivat liittyä Mikkelin Emolassa vakituisesti asuvat henkilöt ja siellä toimivat oikeuskelpoiset yhdistykset tai yhteisöt. Emolan seura ry.:n kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös Emolan kaupungin ulkopuolella asuva henkilö ja siellä toimiva yhdistys tai yhteisö.

  • Jäsenmaksu 10€ / henkilö
  • Kannatusjäsen 20€ / henkilö

Jäsenmaksu on henkilökohtainen.

— KLIKKAA ITSESI TÄSTÄ JÄSENEKSI —

Ohjeet liittymiseen:

Membook kysyy ensimmäisenä sähköpostiosoitteesi. Tähän antamaasi sähköpostiosoiteeseen Membook lähettää sinulle sähköpostin osoitteesta no-reply@membook.fi, jossa olevasta linkistä sinun pitää vahvistaa sen oikeellisuus. Varmistathan , että sähköpostiohjelmasi siirrä postiamme roskapostiin. Ilman toimivaa sähköpostiosoitetta, et pääse kirjaantumaan membookin kautta jäseneksi.

Sähköpostit tulevat osoitteesta no-reply@membook.fi. MUISTA, ÄLÄ VASTAA SÄHKÖPOSTIIN ! Vaan kommentoi viestissä olevasta LINKISTÄ !

Seuraavaksi täytä kohta perustiedot.

Lisätiedot:

Lisätiedoissa täytä seuran jäseniksi tulevat muut perheenjäsenet 10€ / jäsen.

Kysymme myös samassa kohdassa, jos haluat olla mukana aktiivisesti seuramme toiminnassa. Halutessasi voit siis klikkailla erikseen kohtia, joista olet kiinnostunut. Teemme vastaustenne mukaan Membookkiin/jäsenrekisteriimme ryhmiä ja kohdistamme sähköpostiviestintää tämän pohjalta. Esimerkiksi, jos haluat olla mukana meidän ihanien tapahtumien järjestämisessä ja talkoissa, niin klikkaa kohdat tapahtumat ja talkoot. Saat silloin aina postia, kun seuraavat talkoot tai tapahtumat lähestyvät. Näiden tietojen täyttäminen ei sido mihinkään.

Valitse maksuperuste, eli oletko jäsen vai kannatusjäsen. Tämän valittuasi ohjelma avaa valinnaiset tuotteet, jossa valitset kuinka monta jäsentä taloudestasi haluat liittyä seuraan. Jos haluat jokaiselle oman viestinnän , niin teethän jokaisen jäsenen ilmottautumisen erikseen. Silloin pystymme kohdistamaan viestintäämme oikeille henkilöille.

Tässä kohtaa on myös mahdollista lahjoittaa Emolan seuralle rahaa. Tukien avulla pidämme esim. yllä Landenin talon ja pihapiirin kuntoa.

Seuraavaksi ohjelma pyytää joko syöttämään salasanan Membookin tilin luomiseksi tai vaan lähettämällä tiedot.

Lähetyksen tehtyäsi Membook lähettää sinulle sähköpostin, mikä sisältää linkin, jolla vahvistetaan sähköpostisi oikeellisuus. MUISTA vahvistaa sähköpostisi viestin linkistä, vasta sen jälkeen saamme liittymisilmoituksesi.

Emolan seuran jäsenmaksu kilahtaa sähköpostiisi 30.7. Maksamalla tämän laskun, kuulut meidän iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ❤︎

— KLIKKAA ITSESI TÄSTÄ JÄSENEKSI —

Ihanaa olet mukana !